Voorwaarden

Voor de verhuur van onze toercaravans zijn de volgende bepalingen van kracht:

 1. Een huurweek begint op een vrijdag 18.00 uur en eindigt op een vrijdag om 16.00 uur. Afwijkingen in overleg mogelijk buiten het hoogseizoen.
 2. Elektrische aansluitingen zijn volgens ANWB-Euronorm schema. (Caravanaansluitingen worden niet veranderd).
 3. De caravans zijn alle verzekerd. De waarborgsom bedraagt 300,-- ; dit bedrag, of een deel ervan, is tevens Uw eigen risico bij schade.
 4. Eventuele schade aan derden dient gedekt te worden door de eigenaar van de trekkende auto door middel van de aanvulling F op de groene kaart. U DIENT ZELF VOOR DE GROENE KAART TE ZORGEN (verplicht).
 5. Huurder is verantwoordelijk voor het terugbrengen van de caravan, ook als deze niet op de normale wijze getrokken kan worden. Reis- en Kredietbrief + aanhanger supplement is verplicht.
 6. Huurder dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.
  Huurder dient boven de leeftijd van 21 jaar te zijn.
  Huurder dient zich aan de verkeersregels voor auto met caravan te houden.
  Tevens dient de huurder de max. belading van de caravan en kogeldruk van de trekhaak in acht te nemen.
 7. De waarborgsom bedraagt € 300,-. Uw eigen risico bij schade is
  € 300,-, of een deel ervan. Tentstokdeuk € 100,-.
 8. Huurder dient zich bij het aangaan van de overeenkomst te legitimeren d.m.v. het rijbewijs.
 9. Bij het vastleggen van de huurovereenkomst dient de helft van de huurprijs per bank te worden voldaan. Bij het afhalen dient betaling van de andere helft alsmede van de waarborgsom, eveneens per bank, te hebben plaatsgevonden.
 10. Bij annulering is de helft van de huurprijs verschuldigd.
 11. In de huur is inbegrepen; gasfles, verzekering, reservewiel, krik en wielmoersleutel, kabelset, spiegels, kachel, koelkast, stabilisator-koppeling, zng. antislinger systeem, 20 mtr. autokabel, voortent, opstapje, toiletvloeistof, steunplanken en haringen.
 • De verhuurcaravan wordt schoon meegegeven. Deze dient ook gereinigd, zowel van binnen als van buiten, te worden teruggebracht.